Uslovi prijavljivanja za PNP

Uslovi korišćenja internet portala Popusti Na Putovanja

 •Ko može da koristi Popuste na putovanja?

Internet sajt Popusti Na Putovanja, otvoren je i slobodan za korišćenje za sve koji su se odlučili da putuju i da usput ostvare i određene beneficije ( POPUSTE ).
Kao takav, internet sajt Popusti Na Putovanja, obezbeđuje svim svojim korisnicima određene Popuste Na Putovanja ili druge benefite.

•Prijava za Popust Na Putovanja

Prijavni formular sadrži sledeća polja koja Vas molimo da popunite. (Samo prijava sa tačnim podacima biće i validna prijava. Prijavni formular odnosi se na korisnika ponude – putovanja).

IME I PREZIME

E-MAIL ADRESA (Na Vaš e-mail će Vam takođe stići potvrda o Vašoj uspešnoj prijavi. Svi podaci iz prijavnog formulara, preuzeti od strane administratora sajta Popusti Na Putovanja, zaštićeni su od svih zloupotreba i biće koriščeni samo u navedene svrhe)

BROJ MOBILNOG TELEFONA ( Odmah nakon što ste poslali Vaš prijavni formular, na uneti broj Vašeg mobilnog telefona, stići će Vam potvrdni SMS o Vašoj prijavi. Ta SMS poruka je validna informacija o Vašoj prijavi i Vašem ostvarenom POPUSTU. Sa tom SMS porukom bićete u mogućnosti da u trenutku prijave u izabranoj turističkoj agenciji ostvarite i željeni POPUST. Molimo Vas da tu SMS poruku sačuvate do samog prijavljivanja u izabranoj agenciji.  Administrator zadržava i pravo da na broj mobilnog telefona korisnika sajta Popusti Na Putovanja pošalje SMS poruku- validnu prijavu za Popust Na Putovanje.).

•Važenje Popusta Na Putovanje:

Ukoliko neka agencija daje popust na određeno putovanje, potrebno je da nas kontaktirate, kako bismo potvrdili da li je moguće da na već pomenuti popust agencije ostvarite i dodatni popust preko našeg sajta.

Popusti na putovanja se ne sabiraju. Jedan korisnik moze iskoristiti samo jedan, pojedinačno određen POPUST, ali može više puta koristiti različite Popuste Na Putovanja. Validna je poslednja prijava na Popust Na Putovanje.

Popust Na Putovanje isključivo znači da će se cena izabranog aranžmana umanjiti za njegovu naznačenu visinu.
Popust Na Putovanje se ne može naplatiti, isplatiti ili na bilo koji drugi način materijalizovati.

Popust Na Putovanje se ne može preneti na drugu osobu.

Popust Na Putovanja važi samo za putovanje određeno u prijavi i kao takav se ne može iskoristiti ni za jedno drugo putovanje, a sa tim ni više puta za isto putovanje.

POPUST ostvaren preko internet sajta Popusti Na Putovanja važi 3 ( tri ) dana, a prvi dan se računa od trenutka prijave na sajtu.
Ukoliko je dan prijave nedelja ili neki drugi neradni dan ( državni i ostali praznici ) prvi dan se računa od početka prvog radnog dana nakon neradnog dana.

Zbog stalnih promena kod turističkih ponuda, preporučujemo svim korisnicima da svoj popust ostvare odmah i da u najkraćem roku po dobijanju “prijavnog kod-a” kontaktiraju turističku agenciju čiju su ponudu izabrali i na koju ostvaruju popust, kako bi izbegli moguće neprijatnosti ( Zatvorena prodaja ponude/aranžmana, izmena cena, otakzivanje ponuda)

Molimo sve korisnike da pre prijavljivanja za neku od ponuđenih ponuda provere u agenciji preko koje žele da putuju sve bitne informacije same ponude.
Sajt Popusti Na Putovanja stoji na raspolaganju svojim korisnicima i u slučaju nenamernih greški prilikom objava pojedinačnih ponuda, zadržava pravo da istu grešku otkloni i pruži korisniku adekvatnu uslugu.
Korisnik Popusta Na Putovanja isključivo stiče popust u visini označenoj u ponudi.
Turističke agencije su organizatori putovanja u celini.

•Podrška

Sa ciljem da svi korisnici našeg sajta Popusti Na Putovanja budu zadovoljni i da ostvare bolje pogodnosti i veće POPUSTE u slučaju bilo kojih nedoumica ili pitanja slobodno nas možete kontaktirati i na broj mobilnog telefona 066/883-83-84, na 011/78-52-808 ili putem mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 

Share