Šta su PNP?

Šta su Popusti Na Putovanja?

Internet sajt "Popusti Na Putovanja" član je porodice sajtova iz oblasti putovanja i po svom konceptu i načinu rada jedinstven je na domaćem Web-u.

Putem našeg sajta, svi korisnici, u mogućnosti su da željene aranžmane plate jeftinije u odnosu na redovne cene.

To zapravo znači da su prikazani popusti na našem sajtu dodatni popusti u odnosu na redovne cene turističkih aranžmana i da ih možete ostvariti isključivo ONLINE prijavom putem našeg sajta. 

Popuste koje agencije redovno odobravaju svojim putnicima, uvek su drugačije obeleženi na našem sajtu, kako biste mogli da razlikujete popust za ONLINE prijavu od redovnog agencijskog popusta.

Kroz saradnju sa vodećim domaćim turističkim agencijama, u mogućnosti smo da Vam na jednom mestu ponudimo široku ponudu turističkih aranžmana uz dodatnu mogućnost besplatne prijave za popust na određeni aranžman.

Naš sajt je od početka bio besplatan za sve korisnike, što znači da je potrebna samo ONLINE prijava za popust kako biste željeni aranžman platili jeftinije prilikom uplate u određenoj turističkoj agenciji.

Naš sajt ne spada među sajtove iz porodice "grupnih kupovina" što korisnicima omogućuje da se individulano i besplatno prijave za popust na bilo koji aranžman iz ponude agencija sa kojima sarađujemo.

Na našem portalu, lako ćete pronaći sve ponude na koje obezbeđujemo popust u odnosu na redovnu cenu, ali i sve first minute popuste, specijalne ponude,  kao i ponude u poslednji čas ili takozvane last minute ponude.

Sve ponude koje pregledate na našem portalu jesu i aktuelne ponude turističkih agencija koje su i glavni organizatori samih putovanja

Uživajte u pretrazi putovanja putem našeg sajta, a uštedite prilikom rezervacije!
Naš moto je : "PONUDE JEFTINIJE OD NAJJEFTINIJIH", saznajte zašto!

 


 

POPUSTI NA PUTOVANJA , na web-u od 2011. godine

Share