Kako rade PNP?

Ostvarite Vaš POPUST BESPLATNO!

 

Naš sajt je BESPLATAN za sve posetioce!

Sve što je potrebno, da biste turistički aranžman platili JEFTINIJE od redovne cene, jeste da se prijavite preko našeg sajta.

Vaučer koji ćete od nas dobiti nakon prijave biće Vam osnov da u turističkoj agenciji platite putovanje jeftinije!


 

1. Kako rade i kako se koriste Popusti Na Putovanja? 


Kao korisnik našeg sajta, u agenciji koja je organizator putovanja koje ste izabrali, aranžman ćete platiti jeftinije za prikazanu visinu popusta.

Ukoliko ostvarujte pravo na poklon polisu putnog osiguranja, kontaktiraćemo Vas kako biste nam prosledili potrebne podatke i kako bismo Vam prosledili poklon polise.

Turstičke agencije koje na našem portalu obajvljuju ponude su organizatori putovanja i za sve detalje vezano za organizaciju samog putovaja, načine plaćanja i slično, predlažemo da ih kontaktirate.

 


 

2. Prijava za ponudu ( ostavrivanje prava na popust ili neku drugu pogodnost na putovanje )

 

Kada pronađete putovanje koje Vam odgovara potrebno je da se za isto prijavite. Sa desne strane ekrana u okviru svake ponude nalazi se Prijavni formular. Potrebno je da popunite prijavni formular sa ispravnim podacima kako biste ostvarili pravo na popust ili pogodnost. 

Samo prijava sa tačnim podacima biće i validna prijava. Molimo Vas da unesete ispravan kontakt telefon i email kako bismo bili u mogućnosti da Vas kontaktiramo radi potvrde rezervacije. 

Nakon slanja prijave na uneti email i na uneti broj telefona stići će Vam email/SMS sa prijavnim "kod-om" i svim ostalim potrebnim podacima.

Kako biste ostvarili Vaš popusti na redovnu cenu aranžmana, sve što je potrebno jeste da u agenciji koja je organizator putovanja pokažete SMS poruku ili odštampani vaučer. 

Kako bi vaša prijava bila validna potrebno je da unesete Vaše podatke

  • Vaše ime i prezime.
  • Vašu Email adresu.
  • Izaberete broj osoba koji sa Vama putuju.
  • Broj Vašeg telefona ( u prvo polje molimo unesite 3816(3) odnoso pozivni sa prefiksom mreže u kojoj se nalazite, a u drugo polje nastavak Vašeg broja - primer broja iz Telenor mreže bi bio         ( 38163 ) (123456) 

Nakon toga kliknite na dugme "naruči" - kliknite na sliku br.2, kako biste je videli uvećanu )

 


 

POPUSTI NA PUTOVANJA , na web-u od 2011. godine

 

Share