Milano - Đenova & jezero Komo

Opis destinacije

Milano - bus aranžman 5 dana/2 noći. Paket aranžman - autobuski prevoz smeštaj i obilasci. Iskoristite ONLINE popust od 10% po osobi za prijave preko našeg sajta!

Milano je prestonica Lombardije i najveci industrijski grad Italije. Kao modni centar privlacan je za kupovinu – tu su Armani, Versace, Prada, Guci, Dolce i Gabana i brojni drugi svetski poznati dizajneri. Grad je, takođe, i svetska prestonica nameštaja i kucnih potrepština. Posetite Milano, najveci modni centar Evrope. Uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima i prelepim radnjama visoke mode. 

Vrednost

od 79 €

Popust

10%

Cena

od 71,1 €

kompletan cenovnik * pogledajte kompletan cenovnik
  Cena aranžmana uključuje:
 • prevoz autobusom turistiĉke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doruĉkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama
 • obilaske prema programu (Milano)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe
  Cenu aranžmana ne obuhvata:
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000€) - 7€ (osobe od 18 - 69 god.), 5€ (deca od 0 meseci - 17,99 god.), 13€ (osobe od 70 - 84 god.)
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA.
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
 • ulaznice i fakultativne izlete.
 • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice
Program putovanja

1. dan BEOGRAD: Polazak iz Beograda u 17 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.  2. dan  MILANO: Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala,Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala.. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 3. dan MILANO – ĐENOVA OUTLET SERRAVALLE MILANO: Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italijei glavni grad oblasti Ligurija. takođe je najveća luka Italije čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi ), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazakniz Đenove i odlazak do jednog od najboljih utalijanskih tržnih centara - outlet Seravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje. 4. dan MILANO - JEZERO KOMO:Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće po veličini jezero u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ... Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji 5. dan BEOGARD: Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Napomena: DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana. POPUSTI: deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu); deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu); treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%. POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranţmana): pogledati cenovnik. Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br.107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Share